MOJE PUTOVANJE

Na ovom forumu možete da ispričate svoju ličnu priču, od početka do kraja. Alkoholičari, kockari, radoholici, zavisnici od droge, hrane, ljubavi/seksa, drugih ljudi - svi ste dobrodošli. Samo Vas molimo da se ograničite na vašu ličnu priču bez komentara i odgovora. Svačije iskustvo je podjednako vredno i značajno.
ODPAKLADOAA
Posts: 28
Joined: 23 Aug 2016, 14:17

Re: MOJE PUTOVANJE

Post by ODPAKLADOAA » 23 Jan 2019, 19:32

Dobra večer prijatelji. Konačno sam se uspio prijaviti i9 nači malo vremena za vas, eto tu uz more danas malo snijega palo pa sam odustao od susreta u Istri u Labinu zbog sigurnosti pa mogu posvetiti vrijeme vama. Eto došlo je vrijeme i za mojih pet godina. Stvarno sam sretan jer sam još živ i trijezan. Prošle godine su isli Slovenčki kod vas na slavlje ali sam ja imao drugi susret. Ako Bog da zdravlje probat ču ove godine da navratim. Da se pozdravimo i dijelimo svoje iskustvo moč i nadu. Vrijeme leti i ja ču ove godine i 50- ku da obučem a i slovenski AA slavi 30 Godina u novembru. Međutim ja živim dan po dan i učim se hodati po putu koji mi pokazuje mentor. U zadnje dvije godine sam uspio konačno napraviti 4 i 5 korak a ostale djelomično. Pomažem i novima koliko me slušaju. Nisam Bog pa da sve od jednom otrijeznim ali pomažem koliko god si žele pomoč. Još uvijek hodam u Trst na susrete jer je Alkoholizam po cijeloj planeti, i baš kod njih sam proslavio 5 godina i bio sam jako sretan. U Kopru četvrtkom nemamo susrete pa mi je to bilo najbliži kraj za slavlje sa mojima. Dali su mi poklon naruknicu na kojoj piše dan po dan. i objesak za na majicu na kojem piše EGO. Da Ego je stvarno teško kontrolirati ali uz pomoč susreta, interneta i milosti Božje ide polako. Uz pomoč mentora započeo sam novu grupu subotom u Kopru na kojoj čitamo našu bibliju. prošlo je več 13 mijeseci od otvaranja. Toliko za večeras, budite mi dobro i pišiteeee, To je za mene lijek.
Puno pozdrava i zagrljaja svima

bennieteell
Posts: 7
Joined: 20 Apr 2019, 22:04
Location: Denmark
Contact:

MOJE PUTOVANJE

Post by bennieteell » 24 Apr 2019, 14:03

hvala svima puno. Bil bi red da se konacno barem ove moje koje su iz Zagreba ukljucujuci moju Jadanicu Zabocanku i upoznamo. Ta je ideja potekla zamislite od mog muza, koji je inace zavrsio informatiku i bio je fakat ugodno iznenadjen kad je vidio kak zene prek kompjutora lijepo komuniciraju. Kad moj bebac uhvati ritam pozivam sve zainteresirane za jedan domjenak, ok? <i></i>

Post Reply