pomoc i saradnja sa AA iz Australije

Ovde možete da saznate sve o oporavku od raznih oblika zavisnosti koji nude programi u 12 Koraka; da pronađete podršku ukoliko želite da pomognete sebi a ne znate kako.

Moderator: admin

Post Reply
User avatar
natasha
Moderator foruma
Posts: 372
Joined: 21 Jan 2012, 12:29

pomoc i saradnja sa AA iz Australije

Post by natasha » 03 Aug 2011, 03:38

Dragi AA prijatelji
jedna clanica AA grupe poreklom sa nasih prostora, koja zivi u Australiji predlozila je svojoj home grupi da osnuju fond za pomoc i sirenje AA u Beogradu. S obzirom da je clan te grupe i osoba zaduzena za planiranje/pomaganje/razvijanje AA udruzenja u svetu koja su u zacetku, postoje realne sanse da beogradski AA dobije ono sto proceni kao najvaznije za dalji rad grupe.
Da bi sve islo u skladu sa pravilima i tradicijama, trebalo bi da se na jednom (ili vise) business AA sastanaka prodiskutuje sta vam je za rad najpotrebnije i kakav vid pomoci bi vam najvise odgovarao. Kada se na nivou grupne svesti to iskristalise, trebalo bi napisati jedan zvanicni email u kome cete se direktno obratiti australijskom AA udruzenju (dobicete detalje) i reci kolika i kakva pomoc vam je potrebna (na pr ako je to literatura - kakva literatura je potrebna, kolika kolicina je dovoljna za prvo vreme itd). Taj mail mozete napisati na srpskom jeziku a V. i ja cemo to prevesti i procitati na sastanku grupe koja je osnovala fond za pomoc beogradskoj AA grupi. Odatle cemo dalje polako sprovoditi akciju, naravno u stalnoj koordinaciji sa vama.
Eto toliko za sada
Puno pozdrava svima
voli vas Natasa
Uzmi sta ti odgovara, ostalo zaboravi...

Post Reply