od kirka » Sub 25 Avg, 2012 12:36
Ako je ovaj forum osmišljen u cilju da jedni drugima pomognemo, pružimo podršku,
razmenimo svoja iskustva i mišljenja, ne mogu da shvatim da u svemu tome neko nalazi bilo šta loše!!
Ne možemo svi misliti isto, na šta bi svet ličio kada bi vladalo jednoumlje?
Ovaj forum je i imao dušu zahvaljujući pojedincima koji su iznosili svoja iskrena mišljenja i kritike.
Ne bih da spominjem poimenično, samo hoću da istaknem da ako nema slobode mišljenja ni forum nema svrhe
iako sam vrlo kratko na forumu, imam već neku predstavu kako sve ovde funkcioniše...
Već par dana unazad sam razmišljala o tome da se povučem sa foruma, mada su mi komentari nekih od vas u datom momentu pružali podršku i phrabrenje /što je i cilj foruma/
Čak i neka sitna mimoilaženjea u rezonovanjui, budu ti korisna, daju ti inspiraciju za neke teme o kojima možda ne bi ni razmišljao...
Lepo bi bilo da neko razmisli o istinskom cilju foruma...
Da li smo ovde da budemo jedni drugima od pomoći ili i nekog drugog razloga ?
POZZZ
od naca » Sub 25 Avg, 2012 11:18
Jao, pa ovo je stvarno strasno!
Nisam ni videla do jutros, da je korisnik Analiticki banovan.
Nemam reci koje je ovo jednoumlje stvarno!!!
Kontrola moze da unisti zivote, skroz.
ja NE glumim Boga i ne zelim da glumim Boga i zelim da naucim i zivim program ISKRENO.
... zamisljam sliku ... sedim sa gomilom pijanaca na nekom cosku ... pricam im da sam i ja tako nekad pila ... sada ne moram vise da pijem ,,, postoji izlaz ...
neki pacenik mi kaze ... ma gospodjo, ja ne mogu da trpim ovog predsednika Srbije ... a ja TUF u glavu smotuljkom od novina ...
MI O TOME NE PRICAMO!.. ili mi neko kaze ... ma jedi govna glupa babo ... a ja TUF u glavu ... ili ... ma strasno stvarno.
Cim ne mogu da podnesem druge ljude
MA STA oni radili u svom zivotu ili govorili na njihova sopstvena usta ili kuckali na njihovoj tastaturi
SA MNOM NESTO NIJE U REDU!!!
Ovo slovo pise u literaturi AA,
ko radi STVARNO korake - saznace!
To je deseti korak.
Bas sam tuzna da je forum maltene umro ...
pa kako i ne bi umro ...
od natasha » Sub 25 Avg, 2012 12:09
Jel mogu ja da cujem ovde javno pricu ko je gazdot na na AA I ko banuje? Kole jel' si ti banovao analitiksa I ako jesi zasto si?
od Vuk » Sub 25 Avg, 2012 12:12
ban skinut, ako se ne varam...
Ja se ne oglašavam često ali sada osećam potebu danapišem nešto u vezi rada foruma.
Daleke 2008 godine forum je kao oblik digtalne komunikacije internet zajednice bio jako popularan te udruženje Anonimni Akloholičari Srbije je osnovalo ovaj forum.
Ja kao administrator od početka nisam bio zadovoljan samom strukturom foruma ali pošto nisam
član rečeno mi je da se nemešam.
Elem pošto je ovaj forum i moje čedo i mnogo sam vremena potrošio u pravljenju i spašavanju (naravno volonterski) ovog foruma, mislim da imam prava da predložim sledeće izmene.
- Da se promeni ime foruma. Umesto Anonimni Alkoholičari Srbija u Bolesti zavisnosti (ako neko ima bolji predlog neka kaže
)
Promenom imena foruma tačno bi se naglasilo o čemu sa radi na ovom forumu
- Da se da pristup ostalim udruženjima i ustanovama koji se bave zavisnošću na ovaj forum i time da se obogati ova diskusija i članstvo
Ovo je jako radikalno ali jako neophodno za bolji rad foruma.Razmena iskustva u lečenju bolesti zavisnosti nikom neškodi.Normalno da se ponudi i AA kao mogućnost.
Ikreno nemem ideju kako ovo da izvedemo ali možda neko ima.
- Da se moderatori i članovi uozbilje (admini pogotovo) i da radimo na promociji foruma i pomažemo drugima koji imaju problem zavisnosti
Da je forum o kišnim glistama imao bi više članova i diskusija bi bila bogatija
Ovo je samo delić onoga što bi trebalo promeniti očekujem sugestije i predloge
Naravno svaka sugestija na ovu temu je dorodošla